Domů / Doporučujeme / Nejpoužívanější vznětový motor. Kdo ho vyrábí?

Nejpoužívanější vznětový motor. Kdo ho vyrábí?

Motory jsou nezbytnou součástí mnoha strojů. Věděli jste však, které motory jsou nejvyužívanější? Pokud myslíte na německé výrobce, jste na omylu. Mezi světově nejproslulejší motory patří ty od japonského výrobce YANMAR. Není to jen kvůli ceně, tyto motory si vydobyly první místo mnoha aspekty.

Proč jsou motory Yanmar tak populární?

Jde především o jednoduchou a malou konstrukci, snadné použití, nízkou hmotnost a vysokou spolehlivost. Tyto motory mají nízkou spotřebu a s tím jsou spojené i nízké emise. Motory Yanmar mají opravdu široké využití a postupně překonaly veškerou konkurenci na trhu. Pokud si myslíte, že jde o mladou firmu, měli byste vědět, že jde o jednoho z nejstarších výrobců motorů vůbec. Společnost YANMAR je tu už od roku 1912, takže už píše více než 100 let dlouhou historii. První vznětové motory začala společnost na trh dodávat už v roce 1933 Nevyrábí jen motory, ale i mnoho komponentů. Když má někdo zájem o motory této značky, může si je pořídit samostatně v mnoha provedeních.

Velmi populární jsou také stroje od YANMAR, nabízí se stroje pro zemědělskou techniku, stavební stroje a také dieselové agregáty. Yanmar je také značkou, která je populární v oblasti vodních sportů, její motory se používají pro čluny a také jachty. Když se nějaká část motoru poškodí, snadno se motory opravují, stačí vyměnit poškozený díl za nový. Dieselový motor od Yanmar je vždy zárukou, že klient kupuje kvalitní zboží. Nevyplatí se nakupovat vznětový motor od neznámých výrobců, když si pořídíte motor Yanmar, máte zde jistotu, že dostanete spolehlivý motor kvalitní značky a navíc vám jsou i snadno dostupné náhradní díly, jelikož má tato značka zastoupení po celém světě.

Shlédněte také

Online propagace v zahraničí může nastartovat váš růst

Celý svět je příliš velký na to, abyste prodávali jen v České republice. Možná máte …